Utrecht

Kijk voor de meest actuele informatie ook op de Facebook-pagina van Ligmincha Utrecht Tibetaanse meditatieDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

A-tri onderricht met Geshe Lhundup

Informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De data zijn nog niet bekend en worden zo spoedig mogelijk bekend gemaakt via de website.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmelding: via het aanmeldformulier t.z.t. op de website.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Thema bijeenkomst

Data voor themabijeenkomsten worden later bekend gemaakt.

Informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Oefengroep 

De oefengroep komt één maal per maand op vrijdag bij elkaar en start op 8 september 

Tijd:               13:30 - 17:00 uur
Locatie:         Centrum Well, Doelenstraat 34, 3512 XJ Utrecht 
Begeleiding: Erik Robbemont, Willemijn Cuijpers
Aanmelden/contact:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

 

centrum well