Sittard

Kijk voor de meest actuele informatie ook op de Facebook-pagina van Ligmincha Limburg

 

A-tri onderricht met Geshe Lhundup 

Informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De data zijn nog niet bekend en worden zo spoedig mogelijk bekend gemaakt via de website.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmelding: via het aanmeldformulier t.z.t. op de website. 

 

Basiscursus Plus 

In 2018 zijn er in Sittard 6 lessen Basis Plus meditatie te volgen. Deze meditatie oefeningen, die stammen uit de Tibetaanse Bön-boeddhistische traditie, brengen ons terug bij onze oorspronkelijke rust, stilte en ruimte. 

We zullen het oefentraject volgen dat door Tenzin Wangyal Rinpoche in Amsterdam onderwezen is volgens de A-Tri, een tekst die stamt uit de 11e en 12e eeuw. 

Iedere bijeenkomst wordt gewerkt met de 9 reinigende ademhalingen, tsa lung ( een vorm van Tibetaanse yoga) en innerlijke toevlucht. Thema’s waar we mee werken: vergankelijkheid van het leven, compassie en toevlucht, guruyoga ( verbinding met je innerlijk licht) en zhiné, het verblijven in kalmte. 

Als je nieuw bent in deze oefeningen ben je van harte welkom, als je eerder al een Basiscursus volgde is dit de kans tot verdieping. 

Data:              20 en 27 januari, 3 februari, 3, 17 en 31 maart 2018 

Locatie:         groepsruimte Aquamarijn, Steenweg 38, Sittard (achter CZgebouw)

Tijd:                zaterdag 10.00 tot 12.00 uur, met een korte pauze 

Kosten:          € 72,- voor 6 lessen, € 56,- voor minima/studenten
                        (op vertoon studentenpas)

Begeleiding:   Marlies Cober, meditatiedocent en student van
                        Tenzin Wangyal Rinpoche, een van de weinige leraren die
                        deze oefeningen in het Westen introduceerde. 

Aanmelding:  via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ,
                        telefonisch via 046-4528123

Aanmelding en betaling graag vóór 15 januari

Let op: betaling aan: NL56INGB 0006 2885 89, t.nv. Ligmincha Nederland te Oisterwijk, o.v.v. je naam en Basiscursus Plus Sittard. 

Je bent van harte welkom op 20 januari! 

 

 

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Aquamarijn, Sittard

aquamarijn sittard