Laren

Kijk voor de meest actuele informatie ook op de Facebook-pagina van Ligmincha Noord Holland

 

Basiscursus Tibetaanse Meditatie

Tien avonden om in contact te zijn met de basisoefeningen van het Tibetaanse Boeddhisme vanuit Ligmincha Nederland. Het kan een kennismaking voor je zijn of een verdieping door de herhaling van deze cursus. In de herhaling ontstaat de integratie van deze oefeningen in het dagelijks leven.

'Via het lichaam, de spraak en de geest, vind je de rust, stilte en ruimte. Het vormen deuren om jezelf weer te vinden. Wanneer je dit herkent, rust daar, diep in jezelf, in die plek van onbegrensde ruimte van waaruit je levend wordt, stabiel. In deze heilige plaats die in ieder van ons is. Van hieruit transformeer je iedere pijn-identiteit in zelfloosheid, in openheid en wamte.'
(citaat Tenzin Wangyal Rinpoche)

Data: 5, 12, 19, 26 september, 3,10,17, 24, 31 oktober, 7 november 2017
Tijd: Dinsdagavond 19.30 - 21.00 uur
Kosten: 120,- 
Locatie: Rang Zhin, Naarderstraat 31d, 1251 AZ Laren
Informatie en aanmeldingDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

rangzhin laren

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.