Laren

Kijk voor de meest actuele informatie ook op de Facebook-pagina van Ligmincha Noord Holland


Tibetaanse Meditatie
                                                                          

 
Je kunt ook thuis, live, meedoen en meepraten via ZOOM!


Je kunt weer insteken in de cursus Tibetaanse meditatie. Dit keer ligt het accent op ‘Éenpuntige concentratie’, de Zhiné genaamd. Concentreren betekent gedachten tot rust brengen en in het Hier en Nu arriveren. Zo leer je contact te maken met je eigen openheid, helderheid en warmte. Er ontstaat een open en vreugdevolle meditatie. We werken met klank en een object. Er is voldoende tijd voor vragen en uitwisseling. 

Tien avonden vanuit het Tibetaanse Boeddhisme georganiseerd door Ligmincha Nederland. www.ligmincha.nl


Data
: 11, 18, 25 september, 2, 9, 16, 30 oktober, 6, 13, 20, november.

Tijd:   Dinsdagavond.  19.30 - 21.00 uur.

Kosten: € 120,-

Locatie: Naarderstraat 31d, 1251 AZ  Laren. Maar je kunt ook thuis via ZOOM meedoen.

Begeleiding: Tonny Maas, tel. 035-7130020

Aanmelding via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verdere informatieDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Rang Zhin2