DONATIES

Nieuw Europees Retraite Centrum: "Finding A Home"

Rinpoche heeft de wens geuit om uit te kijken naar een plek in Duitsland, waar het Ligmincha Europe Retreat Center zijn onderkomen kan vinden. In o.a. Virginia VS, Mexico en Polen en recentelijk in India zijn deze centra van de grond gekomen en doen het heel goed. Rinpoche gunt Europe ook zo’n centrum en met alle sangha’s bij elkaar is er en begin gemaakt om deze droom te verwezenlijken. Wil jij ook daar aan meewerken, dan is jouw bijdrage van harte welkom. Lees meer in de Europese Nieuwsbrief nr. 7 .

De Founders’ Circle van Finding a Home (vertegenwoordigers van de internationale sangha) geven een update met de visie van Tenzin Wangyal Rinpoche over dit project:

"De laatste 20 jaar kom ik al naar Europa. Veel mensen die mijn teachings volgen zijn meer stabiel en geaard. Ik voel nu dat zij behoefte hebben aan een plek waar de beoefening en ervaringen kunnen worden verdiept. Zij hebben behoefte aan een centrum waar dit kan plaatsvinden en waar ook de gelegenheid is om andere Bön lamas uit te nodigen of lamas van andere tradities voor teachings om daar kennis van te nemen en zich er mee te kunnen verbinden. Dit centrum zal in het centrum van Europa moeten liggen, op een plek waar het makkelijk voor iedereen bereikbaar is."

Om dit project te realiseren is de eerste prioriteit het verkrijgen van voldoende financiën voor het startkapitaal, gedacht wordt aan 1 miljoen. Er worden binnen de internationale sangha initiatieven op gang gebracht om fondsen te verwerven, crowdfunding etc. Ook in onze sangha worden activiteiten en ideeen ontwikkeld om onze bijdrage hieraan te leveren. Heb je ideeen hierover of wil jezelf bijdragen in de vorm van donaties of vrijwilligerswerk ter ondersteuning, ook  in een creatieve vorm, laat ons dit weten. Alle gedachten en ideeen hierover zijn van harte welkom 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor meer info over het project Download the brochure en kijk op www.ligmincha.eu 

Meer informatie over Ligmincha Europe is te vinden op hun facebookpagina

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Je kunt je bijdrage storten op:

Rekeningnummer : IBAN NL 56 INGB 0006 2885 89 van Ligmincha Nederland te Amsterdam o.v.v. "Nieuwe Europese Centrum, donatie Ligmincha Nederland".