DONATIES

Lishu project

Een droom van Tenzin Wangyal Rinpoche is het Lishu instituut in Dehradun, in het noorden van India. Aan dit instituut kunnen westerse studenten de böntraditie bestuderen en zo helpen deze traditie in stand te houden.

Aan het Lishu instituut kan men onderricht krijgen voor langere periodes van 3 jaar en voor korte periodes vanaf 3 maanden. Het land ligt op een schitterende plek in het noorden van India, met een aangenaam klimaat. De contacten met de plaatselijke bevolking zijn goed. De 3-jarige opleiding is in 2015 van start gegaan. Lees meer: www.lishu.org

Donaties zijn hiervoor van harte welkom.

Je kunt je bijdrage storten op:

Rekeningnummer : IBAN NL 56 INGB 0006 2885 89 van Ligmincha Nederland te Amsterdam o.v.v. "donatie Lishu".

Lishu project: computers

Geshela Thupten

Geshela Thupten Gyaltsen Negi van het Lishu instituut heeft, toen hij in Nederland was, een project voor Lishu aangekondigd waarin hij steun vraagt bij te dragen in de aanschaf van computers om de Indiase jeugd van 12-18 jarigen uit de omgeving te kunnen scholen en zo het Lishu instituut bekender te maken in de directe omgeving.

Dit heeft Geshela met Tenzin Wangyal Rinpoche besproken, zodat  dat voor ons als Nederlandse sangha ook mogelijk wordt SUPPORT te realiseren in de vorm van een financiële bijdrage voor diegenen die Lishu een warm hart toedragen; hij waardeert het als wij daar op deze manier aandacht voor willen vragen.

Donaties zijn hiervoor van harte welkom!

Je kunt je bijdrage storten op:

Rekeningnummer : IBAN NL 56 INGB 0006 2885 89 van Ligmincha Nederland te Amsterdam o.v.v. "Lishu project: computers"

Geshela Thupten op bezoek in Nederland