Programma 3-Doors

 

 

Wat zijn De Drie Deuren

Middels de meditatie van de Drie Deuren- rusten in de kalmte van het lichaam, de stilte van de spraak en de heldere ruimte van de geest- laten we onze gewoontepatronen los en vinden we een heldere ingang in de openheid, het gewaarzijn en de warmte van ons hart. We herkennen de ruimte van ons Authentieke Zelf en deze herkenning is als een vonk, een licht dat ontbrandt in een positieve reactie op het moment. Wanneer we in de openheid, het gewaarzijn en de warmte verblijven, worden we als vanzelf vergevingsgezind, vrijgevig, liefdevol en vol compassie. Enkel verblijven in deze innerlijke toevlucht geeft de geboorte aan vele positieve ervaringen- de transformatie van onszelf, onze relaties en de samenleving. 

 

Organisatie en programma

De 3 Deuren Organisatie is een non-profit organisatie die geïnspireerd is door Tenzin Wangyal Rinpoche en vindt plaats in Europa, de VS en Zuid-Amerika. Het hoofdprogramma van deze organisatie is de 3 Doors Academy: een 2 1/2 jaar durend programma waarin de deelnemers zich diepgaand verbinden en committeren met meditatie- beoefening en reflectie. Dit is een uitdaging: jezelf onder ogen zien maakt je nederig en los van je rol- en denkpatronen. Maar het geeft ook diepe vreugde. De vreugde om voorbij je eigen begrenzing te gaan en weer in contact te komen met de uitgestrekte en rijke bron van het Authentieke Zelf. Dat levert vrijheid op, om te zijn wie je werkelijk bent. Naast de Academy biedt De Drie Deuren workshops, cursussen en retraites.

Zie hiervoor  https://the3doors.org/programs .    

 

The Next European 3 Doors Academy 
As a part of the Academy experience, there are six 5 1/2 day group retreats that are held twice a year over a 2 1/2 year period. For this European Academy, these group retreats will be held during the months of June and November near Dusseldorf, Germany. The next European Academy has begun on 6 November, 2016. We have surpassed our minimum number to offer the Academy, and will continue to accept applications up to 35 participants. The European Academy is taught by John Jackson and Raven Lee, who share some of their thoughts about the Academy experience below.

http://the3doors.org/european-academy/  
https://vimeo.com/158380083

  

Voor meer informatie over de Drie Deuren ga naar  https://the3doors.org/