Seminar a-tri 

Seminar met Tenzin Wangyal Rinpoche: 23 t/m 25 februari 2018

Van 23 t/m 25 februari 2018 zal Tenzin Wangyal Rinpoche onderricht geven in Amsterdam.
Het onderwerp van het seminar is A-Tri Essentials.

Lezing:  vrijdagavond 23 februari van 20.00 – 21.30 uur
Lessen: zaterdag 24 en zondag 25 februari van 10.00 – 17.00 uur
Locatie: Vondelkerk, Vondelstraat 120, Amsterdam
Opgave via het registratieformulier.
Flyerkaart

 

A-Tri Dzogchen 

De A-Tri traditie is één van de drie dzogchentradities binnen het bön-boeddhisme. Dzogchen wordt in het Tibetaanse bön-boeddhisme gezien als het hoogste pad van meditatie. Het onderricht is ingedeeld in vijftien stappen of periodes van oefening. De oefeningen helpen ons om onze geest voor te bereiden en stabiliteit in onze meditatie te ontwikkelen, zodat we uiteindelijk de ware natuur van onze geest kunnen herkennen en daarin leren rusten. 

In de vorige seminars heeft Tenzin Wangyal Rinpoche onderricht gegeven in de verschillende fasen van de A-Tri, zoals voorbereidende oefeningen, concentratiemeditatie van zhiné en verdieping. Tijdens dit seminar zal Rinpoche verder ingaan op de essentiële punten uit de A-Tri tekst.

Het seminar is open voor iedereen die wil leren leven vanuit openheid en helderheid.
Je bent van harte welkom, ook als je de vorige seminars niet hebt bijgewoond.

 

Tenzin Wangyal Rinpoche weet op een warme en heldere manier de essentie van het bön-boeddhisme over te brengen. Hij geeft al meer dan vijfentwintig jaar onderricht in het Westen en komt al vijftien jaar naar Nederland om seminars te geven. Hij is auteur van meerdere boeken die de kern van meditatie op een toegankelijke manier verwoorden. Zie ook de pagina Boeken van Tenzin Wangyal Rinpoche.

A-Tri onderricht was er in 2013, 2014, 2015, 2016 en 2017. Zie de pagina Oude Flyers Seminars.