1.000.000 Mantra's  


We vieren in 2017 wereldwijd dat Rinpoche 25 jaar geleden is gestart met onderricht in het westen. We willen Rinpoche een miljoen lang-leven-mantras aanbieden:

SO DRUM A KAR MU LA TING NAM Ö DU MU YE TSE NI DZA

Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met als onderwerp het aantal mantra's dat je hebt gereciteerd.

Plaats dus alleen een getal in de onderwerpregel.

De teller wordt na plm. 15 minuten met dit getal opgehoogd.

Dit is de actuele stand van de teller.   

Voordat je begint met reciteren van de mantras wordt aanbevolen om drie keer het Lang Leven gebed voor Tenzin Wangyal Rinpoche te zingen:

Lang Leven Gebed voor Geshe Tenzin Wangyal Rinpoche en Lang Leven Mantra

Hier vind je een gezongen versie van de mantra en hier één van het lang leven gebed. Het gebed wordt drie keer gezongen door Lama Kalsang Nyima.

Hierboven en op de homepage van de website zie je de actuele stand van de teller. Hierboven de tekst met toelichting van het gebed en de mantra. Als PDF: Lang-leven-gebed-en-mantra PDF
Het aantal gezongen lang-leven gebeden hoef je niet door te geven.

                                       

Als deelnemer mag je zelf weten wanneer je het aantal van de getelde mantra's doorstuurt. De teller wordt elk kwartier geupdated. Er zijn mensen die elke getelde mala van 108 mailen en anderen accumuleren bijvoorbeeld tot de 1000 of 10.000 en geven deze dan in één keer door. Je bent daar vrij in, bijvoorbeeld: je telt de mantra's die je reciteert bij elkaar op met een mechanische metalen handteller en je mailt het totaal aan het einde van de week.